Articles - Meldersnet Masterlan 5 (2009)

Gepost op: zondag 13 september 2009 om 14:45

Meldersnet "Masterlan" 5

Wat: Meldersnet 5
Wanneer: 11, 12 en 13 september 2009
Wie: Vleddertje, Gatecrasher, Cobalt, Onok Sorcerer, Pennywise, Gman. (Dutch_com_freak, Hubris, Sahara)
Waar: In Horst (de mèrthal aan de gasthuisstraat)

 

Vrijdag gauw nog even wat troep ingekocht en ik was bijna ready to go toen Onok (Martin) me op kwam halen. Samen met GateCrasher (Thomas) in de auto gesprongen en hop!.. richting Eindhoven.
En daar ging het verkeerd... want we moesten natuurlijk niet de A50 richting Eindhoven hebben, maar de A73 richting Venray! Tja... de Noknok van vandaag de dag mag wel eens een software-update hebben want we moesten dus even omkeren
Al snel zaten we wèl op de goede snelweg en kachelde we richting Melderslo-Horst. Na ingechecked te hebben kwamen we een zeer geschikte hal binnen. Ooit was het een markthal, maar vandaag de dag word de lokatie gebruikt voor evenementen zoals carnaval en bijvoorbeeld een LAN.

Een overvloed aan rode (crew) shirtjes was aanwezig om te helpen, maar alles was goed geregeld en hulp was dus ook niet echt nodig. Alles wees zichzelf.  Na de computermeuk te hebben neergezet en na een ferme handshake met Gman, Sorcerer, Pennywise e.d. kon het gamen beginnen.

Gelijk op vrijdag heb ik de nieuwe Wolfenstein eens geprobeerd. Wat een superspel zeg. Ik heb me er het hele weekend mee vermaakt. Tot middernacht heb ik zitten gamen, totdat we zin hadden in wat sterkers. De krat met mierzoete limonadedrankjes met alcohol werd op tafel gezet en de glaasjes werden opgezocht en al snel zaten we allemaal ladderzat in de  "kantine" te mixen als een dolle.
Vrijdag was de dag erg snel voorbij en al snel lagen we in de slaapzaal lekker te (d)ronken.

Zaterdag werd ik erg onplezierig wakker, omdat mijn buren besloten hadden om een meeting te organiseren om half 10 s'ochtends. Ze lagen met 6 man op 5 meter afstand luidkeels te dicussieren en te lachen. Erg a-sociaal want niemand kon de slaap nog vatten. Dus toen ben ik er maar uit gegaan om een gratis bak pleur te scoren.

Zo tegen elfen kwam Ed_Capone (uit Kampen!) binnen. Even uitgeladen alles aangesloten en daarna meteen maar weer aan het bier. Dat heb ik geweten want ik heb tot half5 die ochtend zitten zuipen. Het is een wonder dat mijn lever al dat alcoholgeweld heeft overleefd!!
De catering was trouwens best goed geregeld. Ze werkten met een barcode systeem met pasjes en ze hadden een net prijsbeleid. Ze waren niet zo goedkoop als X-Life, maar voor 1,50 had je toch een aardige bak friet! Ook snacks en specials (pizza's loempia's stokbroodjes kruidenboter e.d.) waren goed weg te nassen voor weinig geld. Mijn pasje was dan ook zo weer leeg! Ze hadden trouwens ook een schnitzel menu die absoluut pluspunten scoorde. Een enorm bord friet, een lekkere grote schnitzel en een drankje naar keuze voor ongeveer 4euro!
s'Avonds kwam ik mijn neef opeens tegen. Die spreek ik normaal eigenlijk bijna nooit en opeens stond ie naast me! Hij woont hier in de buurt, dus hij bezoekt Meldersnet al jaren. Ook toevallig!! Ook Hubris en Sahara kwamen nog even een half uurtje kijken. En s'middags was DutchComFreak ook nog even langsgekomen. Die mensen hebben heel Nederland doorgecrost om ons even te groeten. Hartstikke leuk!!

Al met al heb ik na jaren organiseren nu eindelijk weer eens ECHT al bezoeker zitten gamen en leechen. Ik heb me buitengewoon goed vermaakt.

 Goed geregeld:
- Er was een douche (helaas maar één, maar je kon dus wel douchen!)
- Snelle goedkope catering met een zeer klantvriendelijk betaalsysteem.
- De Haas tafels en stoelen. Altijd goed natuurlijk.
- Voldoende slaapgelegenheid
- Erg aardige crewleden en leuke bezoekers. Prima sfeer.
- Kleine relaxarea met consoles bij de catering.

Minder goed geregeld:
- De competities waren niet zo strak als eigenlijk zou moeten.
- De zaal was behoorlijk warm. Ik zat naast de deur naar buiten en als die deur open stond (vooral s'nachts) dan was het temperatuurverschil behoorlijk groot.
- Internet was behoorlijk traag en het netwerk  "slechts" 100Mbit. Maar ik ben natuurlijk wel verwend.
- Beetje weinig toiletten. Bij de mannen slechts 1. Maar wel mooi schoon allemaal.

Al met al is Meldersnet wel een beetje te vergelijken met X-life. Leuke sfeer ongeveer even groot en je merkt dat de organisatie overal goed over heeft nagedacht. En dat ze met plezier organiseren. Goed werk mensen!

Cijfer: ●●●●○ (4 uit 5)

Volgende keer weer zou ik zeggen. Meldersnet is de moeite waard!!

REACTIES
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.