News - Yoast sponsort X-Life 17!

Gepost op: vrijdag 8 augustus 2014 om 15:58

Zoals de vaste bezoekers van X-Life weten hebben we elk jaar prijsbekers voor de winnaars van onze competities. Dit jaar heeft Yoast besloten de prijsbekers te sponsoren en…

... dat gaan jullie merken!

Yoast is een Wijchens bedrijf dat zich richt op website optimalisatie en het ontwikkelen van plugins voor WordPress. Yoast begon enkele jaren geleden alleen, maar is intussen uitgegroeid tot een bedrijf met (vanaf 1 september) 14 medewerkers dat klanten heeft over de gehele wereld.

De meeste WordPress-gebruikers kennen Yoast van de populaire plugins WordPress SEO en Google Analytics for WordPress en natuurlijk van de uitgebreide website reviews, die de omzet van menig online ondernemer al flink hebben verbeterd!

Wat doet Yoast voor X-Life?
Als Yoast iets doet, dan doen ze het goed. Dat zal je dit jaar ook zien op de prijzentafel

Waarom sponsort Yoast X-Life dan?
Die vraag is gelukkig makkelijk te beantwoorden. X-Life’ers zijn relaxte mensen die -over het algemeen- bovengemiddeld intelligent zijn en die bovendien geinteresseerd zijn in ICT in het algemeen en internet in het bijzonder.

En precies deze doelgroep is interessant voor Yoast, dat altijd op zoek is naar developers en stagiaires in diverse disciplines. Dus heb je je MBO-, HBO- of universitaire studie net afgerond of ga je daar mee beginnen, denk dat eens aan Yoast als stageplek of werkgever!

Genoeg over werk(gevers), voor de meeste bezoekers is het nog gewoon vakantie, dus…
GAME ON!

REACTIES
  • Er zijn geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.

Meer nieuws