News - Winnaars Facebook Zombie-actie bekend en meer belangrijk nieuws!

Gepost op: woensdag 13 augustus 2014 om 23:11

De winnaars van onze speciale post-je-zombie-content-op-Facebook-actie (scrabblewoord!) is bekend. Daarnaast hebben we nieuws over een aantal sponsoren en een belangrijke mededeling over het aantal plaatsen op X-Life 17.

Winnaars Facebook zombie-actie
De afgelopen weken hebben jullie allemaal de kans gekregen om je beste zombie-content te posten op de Facebook-pagina van X-Life. Daar zijn een flink aantal erg goede, leuke en enge reacties op gekomen. 

Met behulp van het gepatenteerde digitale X-Life Loterij-systeem hebben we uit alle deelnemers één winnaar getrokken voor de hoofdprijs; gratis entree voor X-Life 17 én 25 euro cateringtegoed dat besteed kan worden aan alle lekkers dat De Tinnegieter te bieden heeft! 

De winnaar van de hoofdprijs is... 
Robert Nieuwkoop a.k.a. Chaobaozi

Naast de hoofdprijs hebben we ook nog een prijs voor de meest creatieve inzending. Na lang beraad in een vochtige, donkere kelder ergens in de buurt van Beuningen zijn we uiteindelijk tot een unaniem besluit gekomen. Op X-Life 17 zullen we tijdens de prijsuitreiking een prachtige Fractal Design DEFINE R4 Black Pearl uitreiken aan... 
Mireille van Berkum a.k.a. Mireillexd (je ziet haar op de afbeelding bovenaan)

Wijziging in competitieprijzen
Vandaag hebben we van zowel Fractal Design als van Func het bericht ontvangen dat er een kleine wijziging plaats zal vinden in de prijzen die ter beschikking worden gesteld.
Fractal Design heeft laten weten dat ze de toegezegde Node 304 kasten hebben vervangen door twee (nog mooiere) Fractal Design DEFINE R4 kasten. Dit betekent wel dat de runner-up in de Action Henk competitie iets meer plek zal moeten reserveren in zijn/haar auto
Ook Func heeft aangegeven om logistieke redenen een wijziging door te moeten voeren in de gesponsorde producten. In plaats van de toegezegde MS-32 muizen zullen zij de 3e prijswinnaars van de CounterStrike: Global Offensive competitie voorzien van Func Surface 10302 XL muismatten.

Aantal beschikbare plaatsen op X-Life 17
Enige tijd geleden hebben we onze plaatsindeling aangepast naar een revolutionair nieuw design. Hierbij hebben we rekening gehouden met het aantal bezoekers dat we verwachtten op X-Life 17. De laatste dagen zien we dat er een ware run ontstaat op de overgebleven plekken. Omdat we er zelf een hekel aan hebben om net buiten de boot te vallen hebben we het volgende bedacht.
Telkens als alle plaatsen (bijv. 92/92) bezet zijn zullen wij 4 nieuwe plaatsen toevoegen aan de plattegrond. Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat iedereen die wil naar X-Life 17 kan komen. 
Wil je komen met 4 (of meer) vrienden die nog niet ingeschreven zijn of betaald hebben, stuur dan even een mail naar reserveringen@x-life.nl, dan maken we speciaal voor jullie nieuwe plaatsen aan!

Tot slot
Heb je vragen over X-Life 17, dan kan je terecht in het forum. Wil je een server aanmelden, mail dan naar servers@x-life.nl. Mochten er andere zaken zijn (bijvoorbeeld medisch) waarvan je graag wilt dat de crew ze weet, stuur je mail dan naar reserveringen@x-life.nl. 


Heb je geen vragen?
GAME ON!

REACTIES
 • Gepost door: TERW_DAN op donderdag 14 augustus 2014 om 00:01
  Gefeliciteerd
 • Gepost door: CleooelC op donderdag 14 augustus 2014 om 01:20
  Congratz yall

  Vind het natuurlijk wel jammer dat ik niet heb gewonnen...
 • Gepost door: Gman op donderdag 14 augustus 2014 om 10:57
  Grats Robert!
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.

Meer nieuws