News - X-Life knutseldag en een update van HIS

Gepost op: zondag 17 augustus 2014 om 22:52

Elke editie van X-Life proberen we het evenement zo mooi mogelijk aan te kleden in de stijl van het thema. Sommige jaren lukt dat beter dan andere jaren, maar dit jaar hebben we onszelf ruimschoots overtroffen!

X-Life Knutseldag
Het leuke van een knutseldag met de X-Life crew, aanhang en friendlies is dat je verborgen talenten ontdekt. Zo blijkt hubris heel goed tegen anderen te kunnen zeggen wat er gedaan moet worden, maar zelf niet zo goed binnen de lijntjes te kunnen kleuren. Molletje heeft zijn talenten dan weer met name in de massaproductie, terwijl zijn vriendin juist van het precisiewerk is. 

Maar de grote verrassing van vandaag blijkt ONOK. Hij heeft zich een hele dag gestort op het aanbrengen van reliëf in grafstenen en we kunnen concluderen dat zijn talent daarvoor ongeëvenaard is, zoals je op de foto kan zien.

Meer foto's van de knutseldag vind je in ons fotoalbum.

HIS videokaart ontvangen
Zo vlak voor een X-Life lijkt het wel alsof we een abonnement hebben bij de postbodes van diverse pakketdiensten. De een na de ander stuurt ons de meest prachtige producten, coole goodies en strakke posters. Dit weekend hebben we ook een prachtig pakket ontvangen van HIS. 

Wil je meer weten over deze state-of-the-art videokaart? Check dan de website van HIS

En ben je nog niet klaar om deze prijs in de wacht te slepen, dan heb je nog een kleine week om te praccen, dus... 

GAME ON!

REACTIES
  • Gepost door: Gman op maandag 18 augustus 2014 om 15:26
    Mooi!
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.

Meer nieuws