News - Zoek de nieuwe sponsor... GIGABYTE

Gepost op: dinsdag 19 augustus 2014 om 20:56

Maak je geen zorgen, we zijn niemand kwijt. In tegendeel zelfs, we hebben nog een partij gevonden om aan onze sponsorpagina toe te voegen! De prijs die je kan winnen, daar is echter iets mee aan de hand. Wat precies, daar moet nog even naar gezocht worden..

Met nog maar een paar dagen te gaan tot X-Life 17: LAN vs Zombies mogen we nog een sponsor aankondigen. Het welbekende GIGABYTE, dat X-Life voorgaande jaren ook al heeft voorzien van leuke prijzen, heeft voor dit jaar een moederbord ter beschikking gesteld, de GIGABYTE B75M-D3V om precies te zijn. Een compact moederbord dat is voorzien van alles dat je nodig hebt om een goede PC mee te bouwen. Daarnaast mogen natuurlijk ook de nodige GIGABYTE goodies niet ontbreken.

Wat je moet doen om dit moederbord met goodiepakket te winnen zullen we op de lanparty zelf aankondigen, maar wat we alvast kunnen verklappen is dat je je speurneus zeker mee moet nemen. Leen desnoods een paar ogen van een zombie die ze toch niet meer nodig heeft, alles kan je helpen.

En tot die tijd....

Game on!

REACTIES
  • Er zijn geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.

Meer nieuws