News - De Grote Movie Machine Filmquiz, de sequel

Gepost op: donderdag 22 januari 2015 om 15:53

De eerste editie van De Grote Movie Machine Filmquiz zit erop en was een groot succes. Tijd voor de sequel!

Op vrijdag 20 februari is de tweede editie van De Grote Movie Machine Filmquiz, die ieder kwartaal gaat terugkeren. Een mooie gelegenheid voor iedereen die in de herkansing wil, nieuwe uitdagers en natuurlijk voor de winnaars van de eerste editie om hun titel te verdedigen. Ook deze keer zijn er weer mooie filmprijzen te winnen...


Bericht van onze sponsor Movie Machine..

De Grote Movie Machine Filmquiz, de sequel

De eerste editie van De Grote Movie Machine Filmquiz zit erop en was een groot succes. Tijd voor de sequel!

Op vrijdag 20 februari is de tweede editie van De Grote Movie Machine Filmquiz, die ieder kwartaal  gaat terugkeren. Een mooie gelegenheid voor iedereen die in de herkansing wil, nieuwe uitdagers en natuurlijk voor de winnaars van de eerste editie om hun titel te verdedigen. Ook deze keer zijn er weer mooie filmprijzen te winnen.

Uit ieder kwartaal komt een ronde winnaar  die zich plaatst voor de grote finaleronde in november 2015. En de winnaar van die finale plaatst zich meteen weer voor de grote finale van 2016.
BaldDave, het winnende team van de eerste editie, heeft zich nu al geplaatst voor de finale ronde in november 2015. Maar daar moeten nog wel drie andere teams bij…. Waag een kans en zet de data vast in de agenda.  Teams van maximaal drie personen kunnen zich van tevoren aanmelden of op de avond zelf  een team samenstellen.  Heb je al een team samengesteld kun je dat van tevoren melden op info@moviemachine.nl o.v.v. filmquiz.

De quizvragen worden ook bij de komende edities gesteld op basis van filmfragmenten, audiofragmenten van quotes en filmmuziek, verdraaide filmposters, trivia en anekdotes. De vragen komen zowel uit arthouse als commerciële films uit heden en verleden en uit alle windstreken. Naast de quizrondes worden er leuke korte films vertoond en de bar is de hele avond geopend voor het nathouden van de hersencellen.

Locatie: DroomVillaLux, Gouden Zaal – Oranjesingel 42, 6511 NW Nijmegen

De Movie Machine Filmquiz begint steeds precies om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30) en duurt tot 23.30.
Entree: € 9,-/Studenten € 7,50
Vooraf aanmelden kan op info@moviemachine.nl

Editie 2: vrijdag 20 februari
Editie 3: vrijdag 5 juni
Editie 4: vrijdag 4 september
Editie 5: vrijdag 27 november – deze editie is dan ook de grote finale van het jaar waarin de winnaars van de finales van editie 1 t/m 4 tegen elkaar uitkomen. Tijdens die editie zijn er natuurlijk ook weer zaalrondes voor de overige teams.

REACTIES
  • Er zijn geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.

Meer nieuws