News - Yoast viert vijf jarig bestaan met YoastCon in Nijmegen

Gepost op: vrijdag 27 maart 2015 om 15:49

Wat vijf jaar geleden begon als een eenmanszaak van Joost de Valk groeide uit tot een grote naam in de WordPress gemeenschap: Yoast! Dit viert Yoast op 27 mei met een congres in de Lindenberg, Nijmegen.

Gasten
Yoast viert dit jubileum natuurlijk niet alleen. Zo komt niet alleen Karl Gilis (oprichter AGConsult) naar Nijmegen om te spreken, maar ook Marcus Tandler en WordPress grootheid Chris Lema zullen aanwezig zijn tijdens Yoast’s vijf jarig jubileum. Joost de Valk zelf zal eveneens een onderdeel van het programma voor zijn rekening nemen. Naast de aanwezigheid van deze sprekers worden ook diverse workshops georganiseerd.

Deelname
Yoast staat voor openheid en het delen van kennis. Iedereen is dan ook van harte welkom om Yoast’s verjaardag mee te vieren door deel te nemen aan het congres!

Een toegangspas kost €150,- exclusief BTW en is verkrijgbaar via https://yoast.com/conference/. Koffie, lunch en een borrel zijn hierbij inbegrepen.

Toekomst
De afgelopen vijf jaar is Yoast enorm gegroeid. Yoast blijft zich als WordPress pionier aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen en trends in het vakgebied. Met een flinke groei van zowel klanten als werknemers mag Yoast tevreden terug, en vol goede moed vooruit kijken.

Komend jaar verwacht Yoast deze groei voort te zetten en zal in het teken staan van het uitwisselen en delen van kennis.

 

Yoast’s Congres
Wat: Yoast’s vijfjarig jubileum
Wanneer: 27 mei 2015
Waar: De Lindenberg, Nijmegen
Prijs: €150,- excl. btw en incl. lunch

Meer informatie en tickets: https://yoast.com/conference/

REACTIES
  • Er zijn geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.

Meer nieuws