News - Action Henk verschijnt op 11 mei

Gepost op: woensdag 22 april 2015 om 10:30

X-Life bezoekers hebben al ruim kennis gemaakt met deze game. RageSquid, een kleine studio uit Utrecht, brengt Action Henk op 11 mei in eigen beheer op de markt. De game, die lijkt op klassiekers als Sonic en Joe Danger, is via Steam of de Humble Store te krijgen voor Windows, OS X en Linux.

Action Henk is al verkrijgbaar via Steam Early Access, maar verschijnt op 11 mei officieel. De game is dan voor 15 euro verkrijgbaar en is ook via de Humble Store te downloaden. Action Henk lijkt een kruising tussen oude games als Sonic the Hedgehog en Joe Danger.

RageSquid heeft de game in eigen beheer gemaakt. De kleine studio maakte een prototype voor de game voor het Game in the City-evenement in 2012. Sindsdien heeft de studio het concept in eigen beheer uitgewerkt. De game bestaat uit 45 levels, waarin de speler rennend en springend het einde van een circuit moet zien te halen. De vormgeving wekt de indruk dat de speler in een miniatuurwereld terechtgekomen is. RageSquid levert een level editor bij de game, zodat fans eigen circuits kunnen ontwerpen.

 

 

Artikel schaamteloos gejat van tweakers.net

REACTIES
  • Gepost door: HENK - Jorissu op woensdag 22 april 2015 om 16:41
    HEEANK !
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.

Meer nieuws