News - Een X-Life kan niet zonder... Movie Machine!

Gepost op: donderdag 16 juli 2015 om 21:28

Inmiddels kunnen we Movie Machine met recht de oudste sponsor van X-Life noemen. Er zijn dit jaar zelfs bezoekers die nog niet op de basisschool zaten toen Movie Machine begon met het sponsoren van X-Life...

Wat is Movie Machine?
Movie Machine is een Nijmeegs Filmpers – en Communicatiebureau dat lokaal, regionaal, nationaal en internationaal werkzaamheden verricht in het werkveld van film en media. En dat al 15 jaar.

Wat doet Movie Machine voor X-Life?
Tijdens X-Life 18: Nuclear Reaction zullen we wederom een unieke X-Life Trivia™ aanbieden. Movie Machine zorgt ervoor dat je niet alleen mee hoeft te doen voor de lol, maar dat er ook nog iets te winnen valt! 
Als Gamma-sponsor van de Trivia verzorgt Movie Machine filmpakketten voor de 1e, 2e en 3e plaats winnaars!

Wat doet Movie Machine nog meer?
Op moviemachine.nl vindt je niet alleen het laatste nieuws over films, je maakt er ook regelmatig kans om bijzondere filmprijzen te winnen. 

Als DJ MovieMachine draait Hoogenbosch op het terras van LUX de beste filmsongs, de heerlijkste hits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig met exotische uitstapjes en vergeten curiositeiten. Hoogenbosch draait ze allemaal met een knipoog en neemt je mee op een ‘trip down memory lane’. En dit jaar horizontaal, iedere avond vanaf 18.00 uur en van zaterdag 18 t/m vrijdag 24 juli.

Hoe kan ik die filmprijzen in de wacht slepen?
Natuurlijk staat of valt je kans op dikke prijzen met het vergaren van (voor)kennis. Zo kan je bijvoorbeeld Wikipedia uit je hoofd leren. Een slimmer plan is waarschijnlijk om een wit voetje te halen bij de maker van de trivia. En laat dat nou toevallig ook de penningmeester van X-Life zijn... De beste manier om je winkansen te vergroten is zo veel mogelijk mensen laten (inschrijven en) betalen voor X-Life. Natuurlijk zien we graag in het forum wie zich dankzij jou hebben aangemeld.

REACTIES
  • Er zijn geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.

Meer nieuws