News - X-Life 18 biedt je een gratis game: Distance!

Gepost op: zondag 26 juli 2015 om 20:27

Na het doorslaande succes van de buttslidende Action Henk afgelopen jaar besloten we om wederom contact op te nemen met een game-ontwikkelaar. Met grote trots mogen we jullie trakteren op de nieuwe game van Refract Studios!

Op 'friendly LAN' Wake up on LAN dit voorjaar werden we gewezen op een nieuwe game die op Steam in Early Access was. Na een minuut of 5 spelen begonnen we de controls te begrijpen, ging het ineens een stuk lekkerder en niet veel later waren we verkocht. Dit moest de opvolger worden van Action Henk!

Twee dagen later kregen we een enthousiaste reactie terug van Refract Studios, de maker van Distance. Zij willen ons graag helpen om van Distance een ontzettend leuke compo te maken! Daarvoor hebben ze de installatiebestanden, voor zowel OSX, Windows als Linux, gratis ter beschikking gesteld voor alle deelnemers aan X-Life 18! 

Dat betekent dus dat we alle deelnemers van X-Life 18: Nuclear Reaction zullen voorzien van de gratis game Distance (t.w.v. €20)!

Wat is Distance nou eigenlijk?
Distance is een moderne racegame. Naast het gewone racen kent het spel echter nog tal van andere spelmodi. Met een Sprint, Stunt, Reverse Tag, en een Adventure modus biedt het spel dus veel meer dan straightforward racen. Sowieso is er trouwens weinig straightforward aan het spel. Je kan niet alleen rijden en springen, maar ook vliegen!

Om een beter idee te krijgen van het spel check je deze promo-film even:
https://www.youtube.com/watch?v=57AFXGzrhrs

Natuurlijk kan je ook stukjes van de testmatch tussen Sorcerer en hubris even checken, die kan je hier vinden:
https://www.youtube.com/watch?v=aKUvGzs__2A

Wil je meer weten over Distance, check dan even de website: http://survivethedistance.com

Distance als compo
Een vette game als Distance verdient natuurlijk een competitie. Daarom gaan we op X-Life 18: Nuclear Reaction een 'Reverse Tag' competitie spelen. Een van de 6 spelers is 'm. Het is aan de andere spelers om deze speler te tikken. Ben jij 'm en heb je (in totaal) 3 minuten rondgereden zonder getikt te worden, dan win je! 

Een paar ingame screenshots:

We kunnen je de gratis game pas geven op X-Life 18, dus mocht je voor die tijd al willen oefenen; 
http://store.steampowered.com/app/233610/

Succes en GAME ON!

REACTIES
  • Er zijn geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.

Meer nieuws