News - Fritz! zorgt voor een waar prijzenfestival!

Gepost op: vrijdag 7 augustus 2015 om 14:12

Ken je dat, zo'n lekker dikke internetpijplijn naar je huis, gevolgd door een tergend traag netwerk? Zo'n router die op zijn rug gaat liggen klapperen als jij even wilt leechen en gamen tegelijk? Ja? Dan raden we je aan om op X-Life 18 deel te nemen aan de competities...

Wie is Fritz!?
Fritz! is een merk van AVM, een van de meest toonaangevende bedrijven als het aan komt op DSL apparaten in Europa. En met een marktaandeel van meer dan 50 procent zijn ze overduidelijk marktleider in Duitsland, de grootste markt in Europa.

De Fritz!-serie van AVM heeft diverse internationale prijzen gewonnen en behoort daarmee tot de beste in zijn soort. De FRITZ!WLAN Repeater 1750E is zelfs de allersnelste WLAN repeater verkrijgbaar! 

Niet alleen marktleider
AVM is niet alleen marktleider, maar momenteel ook de grootste sponsor van X-Life 18! Ze verzorgen de prijzen voor zowel de Fritz! Hearthstone competitie als voor de Fritz! Unreal Tournament 2k4 competitie.

Dus wil je van je trage netwerk af, ga praccen voor deze twee competities!

Prijzenpakket
Voor zowel de Fritz! Unreal Tournament 2k4 competitie als voor de Fritz! Hearthstone competitie heeft AVM de volgende prijzen ter beschikking gesteld:


Kortom, alle reden om je vakantie goed te gebruiken voor wat extra gaming. Dus wij sluiten af met... 

GAME ON!

REACTIES
  • Er zijn geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.

Meer nieuws