News - Noctua maakt X-Life 18 nog cooler!

Gepost op: zondag 16 augustus 2015 om 19:41

Een van de grotere merken op het gebied van koelers is Noctua. Dit Oostenrjkse bedrijf richt zich sinds 2005 op het verbeteren van de luchtstroom in je kast en het voorkomen van herrie in je gamehok.

En met succes, want in de 10 jaar dit het bedrijf jong is hebben ze al meer dan 3000 awards van pc-magazines en -websites binnen geharkt. We mogen dus met recht zeggen dat ze vooruitstrevende producten maken. 

Wat betekent Noctua eigenlijk?
De kleine uil, Athene noctua, is het symbool van de griekse godin Athene en staat voor wijsheid, wetenschap en strategie. Athene heeft altijd een voorkeur gehad voor de slimme griekse helden, ze verkoos de helden die hun avonturen overleefden door slimheid boven degene die het moesten hebben van brute kracht. 

Tot op de dag van vandaag staat de uil voor intelligentie en wijsheid, en zo kennen de meesten Noctua ook.

Noctua fans
Ook onder de vast X-Life'ers zijn er inmiddels een aantal die-hard Noctua fans. Hun enthousiasme heeft er mede voor gezorgd dat Noctua heeft besloten om een mooi prijzenpakket ter beschikking te stellen.

Cool prijzenpakket
De X-Life 18 prijzenpot wordt door Noctua voorzien van een 5-tal koelerpakketten, daarin vind je de volgende producten;

Met welke 5 vs 5 competitie je deze prijzen kan winnen verklappen we nog niet, maar voor de oplettende lezer staat het antwoord op deze pagina.

Tijd om te praccen, dus... 

GAME ON!

REACTIES
  • Gepost door: TERW_DAN op woensdag 19 augustus 2015 om 10:57
    Oeh, weer een vet coole sponsor (ja, pun intended )
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.

Meer nieuws