News - MSI laat X-Life 18 stralen!

Gepost op: vrijdag 21 augustus 2015 om 17:02

2015 is het jaar van de last-minutes. We zien een hoop last-minute aanmeldingen en ook de sponsoren besluiten last-minute om X-Life 18 te ondersteunen. Met een stralende lach introduceren we vandaag MSI!

Dit jaar mogen we weer een oude bekende verwelkomen op X-Life. MSI is al een aantal jaren een van onze gewaardeerde sponsoren en ook voor X-Life 18 heeft MSI weer een rondje gedaan door hun warenhuis. Daarbij hebben ze weer wat mooie prijzen gevonden voor X-Life.

Het eerste bord is een Z97 SLI Plus moederbord voorzien van alles wat je nodig hebt om een heel flink gamesysteem in elkaar te zetten, met ondersteuning voor meerdere videokaarten, supersnelle SSDs en uiteraard helemaal klaar voor Windows 10.

Als 2e moederbord voorziet MSI X-Life 18 van de H97 Guard Pro, een moederbord dat niet alleen geschikt is als gamesysteem, maar door zijn vele PCI Express-sloten ook zeer geschikt is voor het minen van bitcoins. En ook dit bord kun je prima gebruiken met Windows 10.

Met welke games je extra goed moet oefenen om kans te maken op deze borden blijft nog eventjes geheim, maar een blik op onze competitiepagina zal je een goede hint geven.

Tot volgende week, en tot die tijd GAME ON!

REACTIES
  • Er zijn geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.

Meer nieuws