News - ASRock gaat ver voor X-Life 18!

Gepost op: dinsdag 25 augustus 2015 om 18:00

Vlakbij het mooie Beuningen ligt een indrukwekkend industrieterrein. Niet vanwege alle bedrijven die vrachtwagens bouwen en verhandelen, maar omdat er het magazijn is van een zeer gulle sponsor. Gisteravond hebben we daar flink mogen shoppen, en met resultaat...

Net naast Beuningen vinden we het europese hoofdkantoor van ASRock, een van de grootste moederbordfabrikanten ter wereld. Sinds 2002 maken ze high-end moederborden gebaseerd op 3 pijlers; “Creativity, Consideration, Cost-effectiveness”. 

Omdat ASRock X-Life een erg warm hart toedraagt mochten we bijna onbeperkt shoppen in hun magazijn. Het gevolgd daarvan is dat zowel de Catering Kaart Compo als de eerder aangekondigde Distance Compo zijn voorzien van ASRock-producten. Daarnaast staat bij de crewarea een retesnelle ASRock M8 als demo! 

ASRock Distance

1e plaats
AMD A10-7870K Boxed
 
2e plaats
ASRock AM1H-ITX - ASRock + AMD Sempron 3850
 
3e plaats
ASRock N3150-ITX
 

 

ASRock Catering Kaart Compo
Ook op X-Life 18 werken we weer met het bekende cateringkaartsysteem. Je koopt voor €5 of €15 euro een cateringkaart en besteed die aan je favoriete eten en drinken. Is je cateringkaart vol, dan zet je je naam erop en gooi je hem in de daarvoor bestemde box. 

Tijdens de prijsuitreiking wordt er één winnende cateringkaart getrokken en de gelukkige gaat naar huis met een prachtige ASRock N3150-ITX! 

(Let op: ook de crew en vrijwilligers nemen enthousiast deel aan deze compo!)

Voor de ASRock Distance compo krijg je vrijdagavond tijd om te praccen, maar wil je het écht goed doen in de ASRock Catering Kaart Compo, dan wordt het tijd om je frikandel-eet-record te verbeteren! 

Have fun en GAME ON! 

REACTIES
  • Er zijn geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.

Meer nieuws