News - X-Life 19: OMG!

Gepost op: donderdag 10 maart 2016 om 15:36

Ook in 2016 gaan we er weer voor: een grote LAN-party in de zomer. Stichting X-Life LAN Gaming organiseert voor de 19e keer een grote LANparty, net als vorig jaar weer in de Tinnegieter in Beuningen.

Wat is een X-Life zonder een thema? 
Juist. Dat kan niet. There is no such thing. Daarom zijn we ook dit jaar weer met een nieuw thema gekomen. X-Life 19 staat in het teken van de hogere sferen. En nee, dat betekent niet dat je tijdens het evenement aan de drugs mag. Wij doelen natuurlijk op het bovenmenselijke, het goddelijke. En of dat nou Griekse, Egyptische, Romeinse, Heidense of wat-voor-goden-dan-ook zijn, ze zijn welkom op X-Life 19: OMG!

Wil jij indruk maken op je mede-LANners, dan kan je dat bijvoorbeeld doen door je PC of jezelf uit te dossen in je meest goddelijke outfit!

Wat moet je nog meer weten over X-Life 19: OMG?
Als eerste wil je natuurlijk vrij vragen bij je baas. We raden je aan om van 26 tot en met 28 augustus 2016 vrij te zijn. Dat komt namelijk precies overeen met de data van X-Life 19

Waar je precies moet zijn kan je vinden op onze locatie-pagina. Je kan natuurlijk ook gewoon het volgende adres in je navigatie rammelen: Sportcafé De Tinnegieter, Leigraaf 2, 6641DH Beuningen. 

Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers hebben we een kortdurende actie; tot en met 21 maart betaal je slechts 25 euro entreegeld! Krijg je de nieuwsbrief nog niet, check dan even je account en zet het juiste vinkje aan. Gelukkig kan je wel profiteren van de korting. Dat doe je simpelweg door je vandaag nog in te schrijven!

Oh My God!
Natuurlijk willen we ook x-life.nl een beetje in de OMG sferen brengen. Dus heb je een leuk OMG-filmpje, een OMG-gifje of iets anders waarvan je denkt OMG (en dat niet NSFW is), post het dan in het forum of voeg 'm toe aan de weblog. Thanks!

REACTIES
  • Gepost door: Fragvoer op maandag 4 april 2016 om 16:08
    OMG!
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.

Meer nieuws