Locatie de Slenk

Op deze pagina vind je allerlei informatie over Dorpshuis de Slenk, plaatsen in de buurt, parkeerinformatie en een routebeschrijving.

Adresgegevens:

Dorpshuis De Slenk
Reestraat 2
6562LK Groesbeek
Google Maps Link: http://goo.gl/maps/4MPHV 

Sfeerimpressie van de locatie

De Slenk heeft X-Life veel te bieden. We hebben de beschikking over de gehele locatie. Er is een eigen bar aanwezig. Hier kun je voor ontbijt en de lunch (zie openingstijden van de catering) koffie, thee en tosti's bestellen. Er zijn ruim voldoende toiletten en twee slaapzalen. En last but not least: De Slenk beschikt over een snelle internetlijn (glasvezel 100/100), waardoor we een fatsoenlijke internetverbinding kunnen bieden.

     
Zijkant van de Slenk                                Voorkant met de voordeur                  Barruimte
  
Lanzaal in 3 foto's
  
Slaapzaal boven (rechtse zaal)           Slaapzaal boven (linkse zaal)             Nogmaals de bar (Bier/koffie/thee)

Alle foto's zijn klikbaar.

Parkeren, in- en uitladen:

De Slenk heeft een beperkte parkeerplaats naast het gebouw, verder is er rondom het gebouw voldoende parkeergelegenheid. Om je spullen in en uit de auto te kunnen halen is het het makkelijkst om eerst bij de Slenk uit te laden en vervolgens de auto te verplaatsen naar de definitieve parkeerplaats. Alle parkeerplaatsen in de buurt zijn gratis:

In de buurt

Tegenover de Slenk ligt snackbar De Horst. Voor winkels (Lidl en Jan Linders), restaurants (snackbar, chinees, pizza, restaurants) en een pinautomaat moet je naar Groesbeek rijden (5 minuutjes). Aangezien De Horst tegen de grens aan ligt, ben je net zo snel in Kranenburg (Duitsland) voor je boodschappen.