Last minute info Xmass 2022!

Gepost op donderdag 1 december 2022

We tellen af naar de eerste X-Life sinds 3 jaar. Nog maar een paar dagen, en dan is het eindelijk weer zover. Hier vind je de last minute info.

Eigenlijk veranderd er niet zoveel sinds de laatste keer, maar toch even een paar puntjes.

Ten eerste de catering: Zoals altijd is er gratis koffie en thee, en verder verkopen we frisdranken en tosties. De tosties kosten 1,50 per stuk, en worden alleen in de ochtenden (tussen 10.00 en 14.00u (ongeveer) verkocht). Voor meer voedselopties, verwijzen we je graag door naar onze stamsnackbar aan de overkant van de straat. Voor frisdrank zijn we aangewezen op de horecaprijzen van de locatie. Dit is een prima optie als je echt even niks anders hebt, eigen eten en drinken is bij ons namelijk gewoon toegestaan (en moedigen we zelfs aan).

We gaan open op vrijdag om 16.00 uur, en we sluiten zondag om 17.00 uur.

Bang om X-life of de kwartfinales van het WK te missen? Niet nodig! De WK wedstrijd van Nederland is te zien op groot scherm. Ook de andere kwartfinales zullen te zien zijn. Kom lekker gezellig kijken op X-Life!

Tenslotte zoals altijd even een reminder om je updates van Steam, Origin, Windows en wat je dan ook maar hebt, thuis te updaten voordat je vertrekt naar X-Life. We hebben prima internet (100mbit glasvezel), maar hoe meer we de lijn kunnen ontlasten, hoe beter.

Game on en tot vrijdag!